Het Woudenweb
    Gehoord en Gezien
Previous page   <<<
Updated: January 7, 2007
Home                <<<
Suggesties en aanvullingen voor de inhoud en opzet van de website zijn welkom bij de Webmaster
Page 1/2
Next page         >>>
1

Beste Helpdesk,

Anderhalf jaar geleden ben ik van de versie Verloofde7.0 overgestapt op Vrouw1.0 en heb ik opgemerkt dat het programma een applicatie heeft geïnstalleerd genaamd Baby1.0 die heel veel ruimte inneemt op mijn harde schijf.
Deze applicatie wordt niet genoemd in de gebruikershandleiding van Vrouw1.0. Bovendien installeert Vrouw1.0 zichzelf in alle andere programma's en start zichzelf op zodra ik willekeurig welk ander programma open en saboteert op deze wijze de correcte uitvoering van andere programma's.
Sommige programma's zoals AvondjeKroegMetVrienden10.9, HeleNachtFeesten2.5 en RustigZondagavondjeVoetbalVoorDeBuis16.4 werken zelfs helemaal niet meer!
Daar komt nog bij dat een bepaald achtergrondprogramma (virus?) zichzelf auto-installeert (Schoonmoeder1.0) waardoor het hele systeem vastloopt en Vrouw1.0 ineens heel raar gaat doen. Het lukt niet om dit programma te de-installeren en dat is bijzonder ergerlijk, vooral als ik het programma ZondagochtendVrijen3.0 wil uitvoeren.
Het lijkt er zelfs op dat sommige onderdelen hiervan permanente bugs vertonen. Bijvoorbeeld het commando C:\pijpenopzaterdagavond.exe activeert niets meer.
Ik overweeg om weer gebruik te gaan maken van Verloofde7.0, maar de de-installatie van Vrouw1.0 schijnt mij buitengewoon ingewikkeld toe en ik kan niet inschatten welke consequenties dat zou kunnen hebben voor andere programma's zoals Baby1.0 die, ik moet het toegeven, mij toch zeer bevalt.
Kunt u mij helpen?
Een ontmoedigde gebruiker.

>>>>

Het antwoord van de Helpdesk:

Geachte Gebruiker,
Uw klacht komt regelmatig voor bij onze gebruikers, en heeft regelmatig een perceptiefout als grondslag.
Vele gebruikers gaan over van VerloofdeX.0 op Vrouw1.0 met het verkeerde idee dat Vrouw1.0 slechts een ontspannings- en utilityprogramma is.
Vrouw1.0 is daarentegen veel meer dan dat.
Het is een compleet Operating System, gecreëerd om al uw toepassingen te managen en te controleren.
Het is vrijwel onmogelijk om Vrouw1.0 te de-installeren en te downgraden naar Verloofde7.0 want Verloofde7.0 zal zich dan precies zo gedragen als Vrouw1.0 hetgeen inhoudt dat het niet veel uitmaakt.
Hetzelfde doet zich voor bij SchoonmoederX.0. Deze programma's van een oudere generatie zijn afgeleid van Vrouw1.0 en er doen zich vaak compatibiliteitsproblemen bij voor. Deze toepassingen zijn slecht bestand tegen de moderne virussen en zullen al snel aangetast worden en vervolgens vanzelf verdwijnen.
Sommige gebruikers proberen de gehele harde schijf opnieuw te formatteren om vervolgens VerloofdePlus of Vrouw2.0 te installeren, maar dat kan grote complicaties hebben (zie gebruikershandleiding de paragrafen Alimentatie en Co-ouderschap).
Belangrijk: Indien u Verloofde8.0 installeert, ga dan vervolgens niet onmiddellijk over op Vrouw2.0 want de compatibiliteitsproblemen die zullen ontstaan zullen complexer zijn dan met Vrouw1.0.
De versies Vrouw3.0 en Vrouw4.0 tenslotte zijn voor gevorderde en gespecialiseerde gebruikers; bovendien zeer duur en niet aan te raden voor normale gebruikers.
Mocht het u met geen enkel van deze systemen willen lukken, dan raden wij aan om Vrijgezel1.0 of Trio5.3 te proberen maar eerder nog adviseren wij u gebruik te blijven maken van Vrouw1.0 en er voorzichtig mee om te springen.
Ik persoonlijk maak al jaren succesvol gebruik van Vrouw1.0 en kan u uit ervaring aanraden de hoofdstukken Frequently Asked Questions en VeelgemaakteFouten te raadplegen.
Vrouw1.0 is een zeer gevoelig programma en gaat onmiddellijk over op veilige modus bij fouten. Dat houdt in dat u zeer behoedzaam met het programma dient te werken gegeven het feit dat bij Vrouw1.0 van iedere fout die zich voordoet, willekeurig welke, de bron onvermijdelijk bij u ligt.
De oplossing ligt meestal in het gebruik van het commando C:\SORRY.EXE zodra zich een onregelmatigheid voordoet.
Probeer het gebruik van Escape te vermijden, evenals Backspace, want hierna zult u het paardenmiddel C:\SORRY.EXE/BLOEMEN/ALL moeten gebruiken om het programma weer te laten functioneren en zoals u weet moet u dit niet te vaak doen.
Vrouw1.0 is een interessant programma maar kan grote uitgaven met zich meebrengen bij onjuist gebruik.
Ik raad u dan ook aan om de uitbreidingsets Bloemen5.0, Sieraden2.3 ofwel WeekendCenterParks3.2 aan te schaffen.
U kunt hiervoor tevens gebruik maken van JaSchat14.7 of JeHebtGelijkLieverd8.0.
U kunt deze programma's downloaden van Internet. Hun resultaten zijn redelijk tot goed.
Installeer nooit SecretaresseInMinirokje6.9, Vriendin1.1 of VanavondKomenMijnVrienden4.6! Deze programma's werken niet in de Vrouw1.0 omgeving en kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan uw systeem.
Om C:\pijpenopzaterdagavond.exe te laten werken dient u eerst andere commando's zoals C:\DIAMANTENHALSSNOER.EXE, of C:\HAARDRONKENVOEREN.EXE uit te voeren.

Veel succes,

De Helpdesk